0194608385/0195117385 sha_photography@yahoo.com

By: Shafirul Akmar Photography

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  3  4  5  6  7  8  9  [10]  11  12  13  14  15  16  17  >  >>]    [Archive]
Monday, 11-Aug-2008 15:02 Email | Share | | Bookmark

Photo by Syed Faris Photography
Majlis Akad Nikah Nazir & Siti 08-08-08





Friday, 8-Aug-2008 13:51 Email | Share | | Bookmark

Majlis Akad Nikah & Out Door (kelab Golf Cinta Sayang)
Sungai Lalang (Sg Petani) Kedah Darul Aman
Kosong..Lapan..kosong Lapan..& Kosong Lapan.......

Lens Canon 50mm & tamron 17mm x 50mm - shoot utk dafi photography


Penghubung Kasih antara mereka

Sementara menanti insan yang tersayang

Sebelum diijabkabul

Sebelum diijabkabul

Terima kasih tidak terhingga kepada Mr Dhafi

Insan yang di amanahkan

Detiknya semakin hampir

Dari pihak lelaki

Kami...akhirnya menjadi satu...


Saturday, 2-Aug-2008 14:44 Email | Share | | Bookmark

Majlis Persandingan Hafeez & Sofia
Tupai Kedah Darul Aman







Wednesday, 30-Jul-2008 16:09 Email | Share | | Bookmark

Berkelah di The Carnivall Sungai Petani Kedah


Ni lah tajuk entry aku kali nih Berkelah di The Carnivall Sungai Petani Kedah

Sebelum berseronok masih sempat bergambar beramai2 untuk kenangan

Ni gambar anak aku yang pertama bergaya di celah2 pokok..

Ni pun gambar dia jugak.. tapi takut dengan air. jadi possing kat darat aja lah...

Hehehe.. ni la kekasihku bergambar ngan anak yang nombor 2.. Alhamdullilah sekarang nih makin sihat...jangan marah yer puan..

Ni kawan pejabat aku.. zan dan keluarganya

yang ni hehehe.. takyah dok habaq lah.. ,merangkap photographer waktu ni...

dua orang nih imah ngan fiza.. masih bujang boleh la kalau nak masuk jarum tu

Foto ni aku ambik waktu diaorang ni tgh nak mula swim test

Syed faris namanya.. merupakan jurufoto sambilan waktu ni..

Yang ni bini syed faris dan anak dia. mai lewat sebab bangun tidur dah nak dekat tgh hari

Dua orang anak dara ni merupakan anak kepada bos aku kat pejabat.. nama x ingat sorry yer puan mazura

anak kepada puan yasma.. ayie.. ni kira otai abis mamat nih...

Foto ayie dan mama dia.. kak ma. tgk otai tak otainya, tak mandi lagi dah basah sekerat seluar..

Ayah ayie tengah dok pujuk nak bawak naik ke daratan...

haaa...yg ni la bos aku kat tempat kerja... muka ngam2 dengan lubang belon..pandai dia pilih...hahahahaa

p/s kepada kawan-kawan yang fotonya tak di upload dalam fp nih, mintak maap banyak2
sebab kesuntukkan masa. Nanti kalau pi makan angin lagi InsyaAllah saya akan masukkan gambar2 anda kat dalam nih yer..sorry banyak2 dan jangan simpan dalam hati..




Sunday, 27-Jul-2008 02:46 Email | Share | | Bookmark

Selamat Menyambut Hari Ulangtahun
Putera dan Puteriku









[<<  <  3  4  5  6  7  8  9  [10]  11  12  13  14  15  16  17  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net